Skip to product information
1 of 2

Modastika Cosmetics

LUX - Locion për trupin, hidratues, zbutës dhe ndricues lëkure

LUX - Locion për trupin, hidratues, zbutës dhe ndricues lëkure

Regular price Lek 3,000 ALL
Regular price Sale price Lek 3,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

LUX - Locion për trupin, hidratues, zbutës dhe ndricues lëkure

Locion për trupin, i lehtë dhe delikat, me fuqi të lartë hidratimi, zbutjeje dhe ndriçimi, ideal për trajtim të përditshëm. Aktivizues dhe rifreskues duke e mbajtur lëkurën e butë si mëndafshi. Është e kompozuar me efekte të larta ushqyese dhe relaksi, si vaji Calendula, që është rivitalizues, gjithashtu është Cardiospermum dhe Orizanolo me efekt antioksidues. Të gjitha mbrojnë lëkurën nga plakja e shkaktuar nga ekspozimi në diell dhe shqetësimet që sjell. Lëkura bëhet më elastike dhe shndrritëse falë esktrakteve të Verbasco, që ofrojnë ndjesinë e një lëkure më rinore dhe të mirëmbajtur.

Përdorimi:

Shpërndani sasinë e duhur të produktit në të gjithë trupin dhe masazhoni derisa të përthithet plotësisht.

View full details