Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Larësi(me veti hidratuese)Micellar Water

Larësi(me veti hidratuese)Micellar Water

Regular price Lek 3,100 ALL
Regular price Sale price Lek 3,100 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Heq butësisht mbetjet e fundit të papastërtive dhe makeup-it, duke e lënë lëkurën të freskët.

  • I jep fytyrës një shtresë të lehtë hidratimi gjatë ditës
  • Përmban,glicerinë, PCA dhe acid malik(3 rregullatorët bazë të lagështirës së lëkurës)
  • Mbron lëkurën nga agjentët agresivë si dhe nga ndotja e ambientit
  • I pasur me vitaminën C(antioksidues)
View full details