Skip to product information
1 of 1

Modastika Cosmetics

Krëhër prej druri

Krëhër prej druri

Regular price Lek 1,000 ALL
Regular price Sale price Lek 1,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Krëhëri prej druri bashkë me mjetet e tjera si paleta dhe furça janë mjete praktike për trajtimet me pluhur bimor, të dobishme për përgatitjen e brumit.

Këto produkte janë pjesë e një projekti të Panairit …’Solidariteti dhe Përpjekja për të mbajtur gjallë artin e përpunimit të drurit’,  të kësaj popullate. Ky art, që nga viti 2003, është njohur nga UNESCO si një Trashëgimi Jomateriale e Njerëzimit.

 

View full details