Skip to product information
1 of 3

Modastika Cosmetics

Këna e Kuqe n.3

Këna e Kuqe n.3

Regular price Lek 900 ALL
Regular price Sale price Lek 900 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Fuqi shumë intensive ngjyrosëse me mbulim të shkëlqyeshëm tek nuancat e hapura. Përdorimi i rekomanduar në baza kafe dhe kafe të lehta për të marrë nuanca bakri-kafe (nga 30 në 90 minuta). Me shkëlqim, me efekte të ngrohta në flokë të errët (nga 45 në 90 minuta). Në flokë të verdhë sjell nuancën drejt toneve të ndritshme të bakrit portokalli dhe të pastër (nga 10 në 60 minuta).

 UDHËZIME PËR PËRDORIM:

Përzieni sasinë e kërkuar të pluhurit me ujë të nxehtë, derisa masa të mos jetë shumë e trashë. Shtoni uthull, lëng limoni ose kos të thjeshtë derisa rezultati të jetë një konsitencë e qëndrueshme. Vendoseni në flokë pak të pastruar dhe pak të lagur. Mbështilleni me letër alumini dhe lëreni të veprojë për 10 deri 90 minuta, në varësi të rezultatit të dëshiruar dhe bazës fillestare. Pas kohës së pritur, vazhdo me larjen dhe tharjen normale.

Është e këshillueshme që ta lini përzierjen të pushojë në temperaturën e dhomës 1-6 orë para aplikimit për rezultate maksimale.

 

View full details