Intensive - Përforcues multi-aktiv
Intensive - Përforcues multi-aktiv

  Intensive - Përforcues multi-aktiv

  Lek 5,800
   DESCRIPTION


   • Formulë me  antioksidantë  intensivë kundër rrudhave 
   • Shpejton proçesin e riparimit të lëkurës
   • Kundërvepron me qelizat e plakjes
   • Përmirëson elasticitetin e lëkurës duke krijuar efekt mbushës dhe tërheqës.
   • Aktivizon funksionet vitale të lëkurës
   • Për lëkurë më të tonifikuar dhe më radiante.

   Përdorimi:

   Në varësi të densitetit të produktit me të cilën do të miksohet, shtoni 3-5 pika për konsistencë të lehtë ose 6-8 pika për konsistencë më të plotë.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP