Idun Mascara Eir Curling

  Idun Mascara Eir Curling

  Lek 3,700
   DESCRIPTION

   Rimel  për qerpikë klasikë të kthyer.

   Eir Curling  krijon volum maksimal dhe në të njëjtën kohë mundëson të realizojmë qerpikë të lakuar. Formula në kombinim me furçën aplikon një sasi të produktit ndërsa i jep qerpikëve  një lakim profesional- kombinimi më i mirë nëse dëshironi të tërhiqni vëmendje me sytë tuaj.

   Brinjët e furçave janë gjithashtu të lakuara për të hyrë në të gjitha rënjët dhe japin ndarje të shkëlqyera, ndërsa shmangin njollosjen.

   Përmban minerale shumë të pastra të cilat i japin një ngjyrë të fortë.

   Eir Curling  është 100% vegan dhe i testuar oftalmologjikisht.

   Projektuar posaçerisht  për t'iu përshtatur të syve të ndjeshëm dhe personave që mbajnë lente.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP