Skrab për fytyrën dhe trupin

  Skrab për fytyrën dhe trupin

  Lek 3,300
   DESCRIPTION
   • E përshtatshme për pastrim të thellë dhe jo agresiv
   • I jep shkëlqim lëkurës, falë veprimit të bajames dhe pudrës së kakaos
   • Vepron  kundër rrudhave

   E përshtatshme  për lëkurë sensitive

   Përdorimi:

   Fytyra: Aplikojeni në fytyrë duke e masazhuar në lëvizje rrethore për rreth një minutë, duke evituar zonën e syve. Lejeni për 5-10 minuta dhe më pas shpëlajeni.

   Trupi: Aplikojeni në trup duke e masazhuar në lëvizje rrethore duke e përfocuar në zonat e ashpra si brryli, gjuri dhe thembra. Lejeni për 10-15 minuta dhe më pas shpëlajeni.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP