Furçë dhe krëhër për vetullat

  Furçë dhe krëhër për vetullat

  Lek 1,000
   DESCRIPTION

   2 në 1.Një krëhër dhe furçë për vetullat ,me fije të vogla që dalin nga shkopi në të gjitha drejtimet. Fijet janë krijuar për t’u përshtatur midis vetullave ose qerpikëve tuaj,duke vepruar pothuajse si furçë flokësh për t’i shtyrë ato në drejtimin e duhur dhe për të aplikuar produktin. 

   Kjo furçë mund të përdoren gjithashtu për të aplikuar xhel për vetullat dhe për t'i pastruar ato. 

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP