Furçë për eyeliner

  Furçë për eyeliner

  Lek 800
   DESCRIPTION

   Për të marrë një formë ultra-precize të syve gjatë aplikimit të eyeliner , do t'ju duhet një furçë ekstra.

   Eshtë e vështirë të marrësh një formë të qartë, të përcaktuar  të syve pa përdorur një furçë.. Është shumë, shumë  evogël me fije të shkurtra dhe të dendura dhe ka pak kënd për formë më të mprehtë.

   • Këndi i kësaj furçe të këndshme e bën aplikimin e eyeliner të përsosur për krijimin e një linje delikate siç është forma e syrit
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP