Fondatinë likuide-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë likuide-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë likuide-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë likuide-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë likuide-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë likuide-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë likuide-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë likuide-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë likuide-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë likuide-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)
Fondatinë likuide-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)

  Fondatinë likuide-IDUN Minerals Norrsken (mbulim të lehtë)

  Lek 7,000
   DESCRIPTION

   Fondatina Likuide e IDUN Mineral  është një nga  produktet e fytyrës  më të preferuara në botë.


   IDUN Minerals ofron dy linja të fondatinës likuide në varësi të rezultatit që ju dëshironi.

   Norrsken-Nëse preferoni një mbulim më të lehtë, është fondatina e  përsosur për ju. I jep një ndjenjë të lehtë lëkurës tuaj dhe mbulohet lehtësisht duke i dhënë  shkëlqim natyral lëkurës. 

   Fondatina e IDUN Mineral ka një formulë të plotë mbulimi me efekt të menjëhershëm dhe afatgjatë. Ajo bazohet në një formulë të pasuruar me minerale  dhe përbërës të zgjedhur me kujdes që ushqejnë dhe forcojnë lëkurën, për këtë arsye mbron lëkurën dhe njëkohësisht e lë të bukur dhe të lëmuar.

   Testuar dhe zhvilluar dermatologjikisht për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe më të ndjeshmet.

   Fondatina e IDUN Minerals nuk përmban elementë të dëmshëm si:konservues, silikon, parfum, talc dhe bismuth.

   Në gjendje  në disa tone të ndryshme:

   Jorunn, Saga, Freja,, Svea, Siri, Ingrid, Ylva, Embla,Disa,Saga,Sigrid,Runa.

   Përmbajtja: 26 ml

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP