Skip to product information
1 of 1

Modastika

Amour

Amour

Regular price Lek 1,500 ALL
Regular price Lek 1,799 ALL Sale price Lek 1,500 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Vetullhollë me setin Gizzene!

Korrektor Gizzene

Korrektori perfekt për aplikimin poshtë syve .Korrektor i lëngshëm me një strukturë kremoze që  jep një mbulim të lartë.I jep një ndjesi të lehtë lëkurës dhe aplikohet butësisht në mënyrë të njëtrajtshme.

-Nuk ka elementë shtesë  të panevojshëm.

Pothuajse nuk ndjehet dhe  mbulon në mënyrë perfekte.
Fsheh njollat e errëta dhe ka vetinë të  përshtatet me tonet e lëkurës.

Korrektori përdoret për të hapur ngjyrën në zonën e poshtë syve, për të zhdukur rrathët e zinj,për të mbuluar shenjat ose njollat dhe ndihmon konturin për te krijuar iluzionin e fytyres së tërhequr.

Xhel dhe pluhur për Vetullat-GIZZENE

Asgjë nuk i jep më shumë bukuri fytyrës se sa një vetull perfekte.

Nëse besoni në vetulla të forta, të strukturuara atëherë e dini rëndësinë e xhelit të vetullave. Është produkti final që mban tërë punën tuaj që e jepni në vetulla – mbushjen, vizatimin dhe krehjen. Prandaj mos e harroni këtë hap dhe këtë produkt. +

Paleta jonë nga Gizzene për krijimin e një pamje sa më natyrale të vetullave tuaja.
Me paletën e pluhurit të vetullave dhe xhelin e saj ju mund të stiloni  vetullat tuaja si një profesioniste. Paleta përfshin dy tone ngjyrash të përafërta  që të kombinuara së bashku  krijojnë hije natyrale. E përfshirë gjithashtu është një furçë  dy-në-një, njëra anë me një furçë këndore dhe tjetra me një furçë ballore.
Një produkt kozmetike i cili përdoret për mbushjen, formimin dhe krijimin e një pamjeje sa më natyrale dhe nuk duhet të mungojë kurrë në cantën tuaj të makeup-it.

Laps për vetullat-GIZZENE

Për një stilim të saktë të vetullave dhe për një rezultat sa më natyral.

Laps mbushës dhe formues  për vetullat ,super i lehtë në përdorim.

Jepini formën që dëshironi vetullave tuaja.

Lapsi i  vetullave  të Gizzene jep mundësinë për fillestarët dhe profesionistët që dëshirojnë  vetulla më të plota sepse është aq i thjeshtë për tu përdorur.

Furça e vetullave në kapakun e lapsit ndihmon për stilim më të plotë.

Rezistent ndaj ujit.


View full details