Amla

  Amla

  Lek 900
   DESCRIPTION

   Pluhuri i imët Amla, i aplikuar në flokë dhe skalp, ushtron një efekt ushqyes dhe rikuperues, duke shoqëruar në mënyrë optimale rigjenerimin e shëndetshëm dhe pigmentimin e mirë të flokëve. Pas trajtimit, flokët do të fitojnë një shkëlqim dhe butësi në prekje, më të lehtë për tu krehur. Amla nuk ka efekte të dukshme të ngjyrave, por, kur përzihet me pluhurat e tjerë të ngjyrosjes (këna, indigofera, etj.), i bën ato më homogjene dhe të butë, në disa raste ndikojnë edhe në reflektimin e tyre. Prania e lartë e vitaminës C mund të çojë në skuqje të lehtë të përkohshme në disa lëkura veçanërisht të ndjeshme.

    SI PËRDORET:

   Përzieni sasinë e nevojshme të pluhurit me ujë të nxehtë, derisa të merrni një konsistencë jo shumë të trashë. Vendoseni në flokë pak të pastruar dhe pak të lagur. Mbështilleni me letër alumini dhe lëreni të veprojë për  20 deri  45 minuta. Pas kohës së pritur laje dhe vazhdon me tharjen normale.

   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP