Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene
Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene

  Pro -Glam Lip Gloss nga Gizzene

  Lek 499.00
   PERSHKRIMI

   Shkëlqyes dhe hidratues buzësh me një mbulim të dukshëm.

   Pro-Glam LipGloss vjen me nje gamë të gjerë për të gjitha nuancat që ju dëshironi .

   Krijoni një pamje fantastike të buzëve, me mbulim të butë, gjithmonë me shkëlqim dhe asnjëherë të thatë.  

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim