Loose Powder -UMF
Loose Powder -UMF
Loose Powder -UMF
Loose Powder -UMF

  Loose Powder -UMF

  Lek 900.00
   PERSHKRIMI

   Kjo pudër pluhur është një formulë e padukshme, e butë, e dizenjuar për të arritur një efekt të përsosur  në lëkurë. Mund të përdoret vetëm ose mbi fondatinë. Kjo pudër pluhur super e butë mund të krijojë efekt drite për të vënë në dukje  linjat e bukura si dhe për të maskuar të metat. Pudra pluhur është e  papërshkueshme  nga uji dhe aplikohet lehtësisht .

   Përdorimi :Aplikojeni me një furçë të përshtatshme për pudër pluhur  në fytyrë.

    

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim