Laps Buzësh-GIZZENE
Laps Buzësh-GIZZENE
Laps Buzësh-GIZZENE
Laps Buzësh-GIZZENE
Laps Buzësh-GIZZENE
Laps Buzësh-GIZZENE
Laps Buzësh-GIZZENE
Laps Buzësh-GIZZENE
Laps Buzësh-GIZZENE
Laps Buzësh-GIZZENE

  Laps Buzësh-GIZZENE

  Lek 299.00
   PERSHKRIMI

   Një laps buzësh i dizenjuar për të nxjerrë në pah konturin e buzëve.
   Theksoni konturin dhe hijen natyrale të buzëve.

   Duke shfaqur një strukturë të butë  ky laps  buzësh mund të aplikohet pa probleme mbi buzët, dhe mbetet njëtrajtësisht i përhapur pas aplikimit.

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim