Shkele syrin e bukur

  Shkele syrin e bukur

  Lek 99.00 Lek 300.00
   PERSHKRIMI

   Laps definues për sy


   67% ulje për vetëm 24 h !


   PERSHKRIMI
   Siguroni një përkufizim të saktë pa dëmtuar zonën delikate të syve.
   Mund të përdoret për të arritur një pamje të shumëllojshme nga ajo sensuale deri tek ajo më ekstravagante.
   Aplikim i butë me ngjyrë të pasur dhe të qëndrueshme

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim