Konturo të bukurën

  Konturo të bukurën

  Lek 99 Lek 300
   PERSHKRIMI

    

   67% ulje për vetëm 24 h !

   Laps Buzësh-GIZZENE

   Një laps buzësh i dizenjuar për të nxjerrë në pah konturin e buzëve.
   Theksoni konturin dhe hijen natyrale të buzëve.

   Duke shfaqur një strukturë të butë  ky laps  buzësh mund të aplikohet pa probleme mbi buzët, dhe mbetet njëtrajtësisht i përhapur pas aplikimit.

    

   REVIEWS / VLERESIME NGA KLIENTET

   PRODUKTE TE NGJASHME

   Kthehu ne fillim