Fondatinë Likuide - IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë Likuide - IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë Likuide - IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë Likuide - IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë Likuide - IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë Likuide - IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë Likuide - IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë Likuide - IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)
Fondatinë Likuide - IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)

  Fondatinë Likuide - IDUN Minerals Nordic Veil(mbulim të plotë)

  Lek 7,000
   DESCRIPTION
   Fondatina Likuide e IDUN Mineral është një nga produktet e fytyrës më të preferuara në botë.

   IDUN Minerals ofron dy linja të fondatinës likuide në varësi të rezultatit që ju dëshironi.

   Nordic Veil- është për ju që preferoni një fondatinë me mbulim të plotë . Kjo fondatinë ju jep një mbulim të plotë me një përfundim mat.

   Fondatina e IDUN Mineral ka një formulë të plotë mbulimi me efekt të menjëhershëm dhe afatgjatë. Ajo bazohet në një formulë të pasuruar me minerale dhe përbërës të zgjedhur me kujdes që ushqejnë dhe forcojnë lëkurën, për këtë arsye mbron lëkurën dhe njëkohësisht e lë të bukur dhe të lëmuar.

   Testuar dhe zhvilluar dermatologjikisht për të gjitha llojet e lëkurës, madje edhe më të ndjeshmet.

   Fondatina e IDUN Minerals nuk përmban elementë të dëmshëm si:konservues, silikon, parfum, talc dhe bismuth.

   Në gjendje në disa tone të ndryshme: Jorunn, Saga, Freja,, Svea, Siri, Ingrid, Ylva, Embla,Disa,Saga,Sigrid,Runa.

   Përmbajtja: 26 ml
   ADDITIONAL INFORMATION
   Color: Blue, Purple, White
   Size: 20, 24
   Material: 100% Polyester
   REVIEWS

   RELATED PRODUCTS

   BACK TO TOP