Si të blejmë në Modastika?

by Enisa Modastika on January 25, 2021

Blerjet online nuk kanë qenë kurrë më të thjeshta. Me shumë pak hapa, porosisni produktin që dëshironi nga shtëpia.

Hapat që duhen ndjekur:

  • Hyni në web-in e Modastika: www.modastikacosmetics.com
  • Këtu mund të zgjidhni kategorinë e produkteve për të cilat jeni të interesuar, make-up ose skin care (për kujdesin e lëkurës), nga 7 brandet ekskluzive të Modastika: IDUN Minerals, Gizzene, UMF Cosmetics, Eterea Cosmesi, Bio Snail, Bronzea & Thalia.
  • Klikoni mbi produktin që dëshironi.
  • Klikoni “Shto në shportë” për të shtuar produktin në shportën tuaj. Zgjidhni mes tre opsioneve: “Vazhdo blerjet”, nëse dëshironi të zgjidhni produkte të tjera, “Shiko shportën”, nëse dëshironi të shikoni produktet që keni zgjedhur, “Kalo te kasa”, nëse dëshironi t’i porosisni.
  • Gjithashtu mund të klikoni “Bli tani” nëse dëshironi të porosisni vetëm atë produkt.
  • Në pjesën e sipërme, djathtas të web-it, gjendet ikona e shportës, në të cilën mund të shikoni produktet që keni shtuar.
  • Pasi klikoni “Kalo te kasa” shkruani të dhënat tuaja të kontaktit.
  • Klikoni mbi “Kalo te transporti” për të zgjedhur trasnportin përkatës, sipas vendit ku ju jetoni.
  • Klikoni mbi “Kalo te pagesa”, ku opsioni Paguaj në dorëzim është i zgjedhur automatikisht.
  • Klikoni “Mbyll porosinë” dhe tashmë ju sapo kryet porosinë tuaj me sukses.

Stafi ynë do t’ju kontaktojë shumë shpejt për konfirmimin e porosisë.

BACK TO TOP